De beoordelingen van onze gasten:

1207 beoordelingen
  1. 9,3

    Personeel, ligging en vooral de rust.

    Augustus 2019 -  verbleef in Stacaravan Atlas met 3 slaapkamers | Spa d'Or

  2. 7,9

    We hadden er alles wat we zoeken op een vakantie

    Augustus 2019 -  verbleef in Kampeerplaats in de Belgische Ardennen | Spa d'Or

  3. 8

    De omgeving, kindvriendelijk en het weer.

    Augustus 2019 -  verbleef in Trekkershutten in de Belgische Ardennen | Spa d'Or

  4. 9,1

    Zeer vriendelijke ontvangst. Mooie camping, niet te groot!

    Augustus 2019 -  verbleef in Kampeerplaats in de Belgische Ardennen | Spa d'Or

  5. 10

    Lovely quiet & relaxing site. Very easy check in & trusting customers to pay on exit. Safe & friendly for kids.

    Augustus 2019 -  verbleef in Kampeerplaats in de Belgische Ardennen | Spa d'Or

  6. 10

    It was top.my kids really enjoyed a lot.they love the park and the swimming pool a lot.whole my husband enjoyed drinking in the bar.we are surely coming back next year. Thank you!

    Augustus 2019 -  verbleef in Stacaravan Flores met 3 slaapkampers | Spa d'Or

  7. 8,1

    Zeer gemoedelijke camping, niet al te groot, zeer overzichtelijk en heel vriendelijk personeel. Zwembad waren onze kinderen niet weg te slaan. Ook hier geldt, overzichtelijk en niet te groot.

    Augustus 2019 -  verbleef in Stacaravan Flores met 3 slaapkampers | Spa d'Or

  8. 9,6

    Heerlijke biertjes en klasse eten in t restaurant, mooie huisjes (o’hara) grote plekken veel privacy, lekker zwembad, leuke animstie

    Augustus 2019 -  verbleef in Stacaravan O'Hara met 2 slaapkampers | Spa d'Or

  9. 9,6

    De ligging vond ik prima, de toiletten en douchen zeer proper.De tent was ook goed uitgerust, en we mochten ook naast ons tent de barbecue aansteken. Mooi ervaring zeker aan te raden

    Augustus 2019 -  verbleef in Tent 2Step-Out

  10. 7,9

    Geen recensie achtergelaten

    Augustus 2019 -  verbleef in Taos Exclusive Stacaravan