1. Vakantiehuizen en kampeerplaatsen
  2. Gelegen in de Ardennen
  3. Openluchtzwembad

Pinksteren

Op zoek naar een camping voor Pinksteren? Camping Spa d'Or is een vier sterren ANWB camping gelegen in de prachtige Ardennen nabij de bruisende stad Spa. Tijdens Pinksteren is van alles te beleven. Verblijf in de vakantiehuizen, zoals de gezellige trekkershutten en stacaravans of kampeer op de ruime trekkersplaatsen of kampeerplaatsen. Pinksteren is een geschikte gelegenheid om er even tussenuit te gaan door de vrije dagen. Ideaal voor een lang weekend weg met z'n tweeën, gezin, familie of vriendengroep.

Last minute Pinksteren

Op het laatste moment belissen of je met Pinksteren een paar dagen weg wilt? Misschien wilt u afwachten of het mooi weer wordt. Ga er spontaan een weekendje of lang weekend tussenuit! Tijdens Pinksteren kun je op onze camping genieten van een last minute Pinksteren. De perfecte gelegenheid om tijd met elkaar door te brengen en te genieten van elkaar. Verblijf tijdens Pinksteren in de O'Hara accommodatie.

 
Boek uw last minute Pinksteren
 
  1. Periode Pinksteren: 18/05-22/05
  2. Vanaf €100,-

Pinksteren

18/05 - 22/05

Kamperen of vakantiehuis huren

Verblijf tijdens Pinksteren op de ruime trekkersplaatsen of kampeerplaatsen of huur een vakantiehuis zoals een trekkershut, stacaravan of chalet. Zowel de trekkersplaatsen als kampeerplaatsen zijn ruim opgezet. Kampeer met kleine tent op de trekkersplaatsen of kampeer met eigen tent, caravan of camper op de kampeerplaatsen. Wanneer je iets meer luxe wilt tijdens je vakantie in de natuur, zijn de accommodaties een ideale optie. De accommodaties zijn geschikt voor 4 of 6 personen. Onze accommodaties op een rij:

  • Trekkershut
  • Atlas
  • O'Hara
  • Flores 2
  • Flores 3
  • Taos
 
Boek nu uw vakantie!

Faciliteiten voor jong en oud 

Tijdens Pinksteren is er van alles te beleven op de kindvriendelijke camping. De vele faciliteiten voor jong en oud zorgen ervoor dat je je geen moment verveelt. Neem een verfrissende duik in het openluchtzwembad met apart kinderbadje. Sport je fit op de vele sportvelden zoals het beachvolleybalveld en voetbalveld. Er is volop animatie aanwezig. Het enthousiaste animatieteam organiseert super toffe en uitdagende activiteiten voor jonge en oudere kinderen. Dus kom genieten van het voorjaar tijdens Pinksteren voor jong en oud!

Korting tot 30%

Wist je dat we kortingen aanbieden tot wel 30% korting op een accommodatie? Voor de accommodaties Atlas en O'Hara bieden we een speciale kortingsactie. Boek nu jouw lang weekend Pinksteren, last minute Pinksteren en ontvang 30% korting op de Atlas of 25% korting op de O'Hara! Kom ook in aanmerking voor de vroegboekkorting van 20% geldig op alle accommodaties. Puur genieten op onze ANWB camping in de Ardennen.