Ben je een avonturier en wil je een watersport ondernemen? Nabij Stavelot is er de mogelijkheid te kajakken met 1 of 2 personen. Vaar 9 km over de rivier en geniet van het uitzicht. Kajakken is nog nooit zo avontuurlijk en aantrekkelijk geweest.

Kajakken

Een afvaart van 9km in 1-persoons of 2-persoons kajaks op de Amblevève nabij Stavelot. Deze tocht mag je in eigen tempo en geheel zelfstandig volbrengen. Bij het eindpunt worden de materialen ingenomen en zul je met een busje terug gebracht worden naar het beginpunt. Er kan tot 14:00 uur gestart worden met de activiteit.

Voor deze activiteit is verder een zwemdiploma verplicht. Houdt er rekening mee dat het kajakken afhankelijk is van de waterstand. Via onderstaande pagina kun je controleren of de rivier geopend is voor kajakken in verband met de waterstand of nationale visdagen: http://voies-hydrauliques.wallonie.be/opencms/opencms/fr/hydro/Actuelle/crue/cruegraph.jsp?id=41&code=67321002

Indien de waterstand onder de 1m3/s is, zal de rivier door de overheid worden gesloten. Indien de waterstand tussen de 1-1,5m3/s is, is er een grote kans op vastlopen op stukken tijdens de tocht.
Indien de waterstand hoger dan 8m3/s is, is kajakken niet mogelijk maar zal er geraft kunnen worden.

Meer informatie vind je op onze website: http://www.spaadventure.be/

In de omgeving: 0km

Meer Activiteiten Extra

Avondactiviteiten

's Avonds kunnen jong en oud genieten van diverse avondactiviteiten. Zo worden er optredens georganiseerd, wordt er animatie voorzien,...
Avondactiviteiten
Avondactiviteiten

Adventure walk

Ben je een echte avonturier? Ervaar een lange en avontuurlijke tocht door de Ardense bossen.
Adventure walk
Adventure walk

Mountainbiken

Ben je sportief aangelegd? Huur dan een mountainbike en fiets door de bossen, weilanden en riviertjes.
Mountainbiken
Mountainbiken

Touwbanen parcours

Laat zien hoe sportief je bent en doe mee aan de touwbanen parcours. Er zijn touwbanen parcours over het water en in de bomen. Ga de uitdaging aan!
Touwbanen parcours
Touwbanen parcours

Speleologie

Altijd al eens willen zien hoe een grot in elkaar zit? Daal een grot af en verken de grottenstelsels! Haal de Indiana Jones in je naar boven en ga erop uit in de grot.
Speleologie
Speleologie

Klimmen en abseilen

Beklim een natuurlijk rotswand en ga abseilend naar beneden. Eenmaal beneden verken je de gangenstelsels en begin je aan een unieke activiteit. Beleef een onvergetelijke ervaring!
Klimmen en abseilen
Klimmen en abseilen

Outdoor-Step

Cross met een speciale outdoor-step door de bossen en verharde paden naar beneden. Ervaar een spectaculaire activiteit en geniet van de prachtige omgeving.
Outdoor-Step
Outdoor-Step

Tokkelen

Ervaar de snelheid van een spectaculaire tokkel. Met een hoogte van 12 meter beleef je toffe activiteit.
Tokkelen
Tokkelen

Boog en buksschieten

Speel cowboy en indiaantje in de Ardennen! Haal het kind in je naar boven en schiet met èchte pijl en boog en èchte buksen.
Boog en buksschieten
Boog en buksschieten

Quadrijden

Kom quadrijden en ga een uitdagend parcours tegemoet met moeilijke obstakels. Quad rijden is een spectaculaire ervaring om niet te vergeten!
Quadrijden
Quadrijden