Ben je sportief aangelegd? Huur dan een mountainbike en fiets door de bossen, weilanden en riviertjes.

Mountainbike Down Hill

Geen zin om naar boven te fietsen, maar wel in een ruige tocht naar beneden? Met eigen vervoer omhoog rijden naar het startpunt en dan Downhill mountainbiken door de bossen, weilanden en over gravelpaden, oude spoorlijnen, riviertjes en boomstambruggen! Allemaal (95%) naar beneden!! Een unieke en super ruige tocht door het Ardense landschap.

Begeleide mountainbike tocht

De Ardennen lenen zich uitstekend voor een mooie tocht op de mountainbike. Na een instructie ga je onder begeleiding een tocht maken over de mooiste bospaden, verharde en onverharde weggetjes, door blubber, water en beekjes.

De tocht zal aangepast worden op het niveau van de groep. Er zullen enkele hellingen bedwongen moeten worden, enige affiniteit met mountainbiken is daarom wel gewenst

Mountainbike verhuur

Je verblijft op camping Spa d'Or en wilt graag een mountainbike huren? Dat kan! 
Spa Adventure verhuurt speciaal voor jou als gast van camping Spa d'Or mountainbikes vanaf de camping. Je kunt hiervoor direct terecht bij de receptie van de camping.
Ophalen mountainbike(s) vanaf: 09:00 uur
Inleveren mountainbike(s) voor: 18:00 uur

In de omgeving: 0km

Meer Activiteiten Extra

Avondactiviteiten

's Avonds kunnen jong en oud genieten van diverse avondactiviteiten. Zo worden er optredens georganiseerd, wordt er animatie voorzien,...
Avondactiviteiten
Avondactiviteiten

Adventure walk

Ben je een echte avonturier? Ervaar een lange en avontuurlijke tocht door de Ardense bossen.
Adventure walk
Adventure walk

Touwbanen parcours

Laat zien hoe sportief je bent en doe mee aan de touwbanen parcours. Er zijn touwbanen parcours over het water en in de bomen. Ga de uitdaging aan!
Touwbanen parcours
Touwbanen parcours

Speleologie

Altijd al eens willen zien hoe een grot in elkaar zit? Daal een grot af en verken de grottenstelsels! Haal de Indiana Jones in je naar boven en ga erop uit in de grot.
Speleologie
Speleologie

Kajakken

Ben je een avonturier en wil je een watersport ondernemen? Nabij Stavelot is er de mogelijkheid te kajakken met 1 of 2 personen. Vaar 9 km over de rivier en geniet van het uitzicht. Kajakken is nog nooit zo avontuurlijk en aantrekkelijk geweest.
Kajakken
Kajakken

Klimmen en abseilen

Beklim een natuurlijk rotswand en ga abseilend naar beneden. Eenmaal beneden verken je de gangenstelsels en begin je aan een unieke activiteit. Beleef een onvergetelijke ervaring!
Klimmen en abseilen
Klimmen en abseilen

Outdoor-Step

Cross met een speciale outdoor-step door de bossen en verharde paden naar beneden. Ervaar een spectaculaire activiteit en geniet van de prachtige omgeving.
Outdoor-Step
Outdoor-Step

Tokkelen

Ervaar de snelheid van een spectaculaire tokkel. Met een hoogte van 12 meter beleef je toffe activiteit.
Tokkelen
Tokkelen

Boog en buksschieten

Speel cowboy en indiaantje in de Ardennen! Haal het kind in je naar boven en schiet met èchte pijl en boog en èchte buksen.
Boog en buksschieten
Boog en buksschieten

Quadrijden

Kom quadrijden en ga een uitdagend parcours tegemoet met moeilijke obstakels. Quad rijden is een spectaculaire ervaring om niet te vergeten!
Quadrijden
Quadrijden