Ardenparks Spa d'Or

Over Ardenparks Spa d'Or

Over Ardenparks Spa d'Or

Ardenparks Spa d’Or te Sart-lez-Spa is een prachtige 4-sterren camping aan de rand van het natuurreservaat ‘De Hoge Venen-Eifel’ en op slechts enkele kilometers van de bruisende stad Spa. Bij ons kan je overnachten in verscheidene accommodaties, gaande van luxe stacaravans tot een ruime trekkershut. Heb je zelf een caravan of camper, of overnacht je liever op een meer traditionele wijze in een tent? Dat kan! Wij bieden namelijk ook ruime trekkersplaatsen en kampeerplaatsen aan, die bovendien verspreid zijn over de hele camping, waardoor je vast en zeker een plek vindt die aansluit bij jouw wensen. Of je nu dichtbij het zwembad, de speeltuin of de natuur wenst te zitten, het is allemaal mogelijk.

Je kunt bij ons gebruikmaken van uitstekende faciliteiten, zoals sanitaire gelegenheden die aan de kwaliteitseisen voldoen, wasmachines, drogers, horecagelegenheden, een supermarktje, een bibliotheek, fietsverhuur, (betalend) draadloos internet,… 

Kinderen kunnen zich bij Ardenparks Spa D’Or volledig uitleven op de speeltoestellen en het sportveld, in het verwarmd zwembad en tijdens de kinderanimatie (met o.a.: roofvogelworkshops, sporttornooien, speurtochten, lasergames en illusionistenacts).

Wie op zoek is naar meer avontuur kan ervoor kiezen om te gaan paintballen, abseilen, boogschieten, downhillen, hiken of quadrijden.

Daarnaast biedt de omgeving van de Ardennen je tal van andere activiteiten, bezienswaardigheden, evenementen en natuurparken. Enkele populaire bezienswaardigheden zijn de bronnen van Spa, de grotten van Remouchamps en enkele Belgische bierbrouwerijen. Een echte sportfanaat? Breng dan zeker eens een bezoekje aan het Circuit van Spa-Francorchamps. Kortom, genoeg variatie voor jouw hele verblijf!

Plan je een groepsverblijf? Je kunt dan, naast onze reguliere accommodaties, ook kiezen voor een overnachting in onze slaapzaal of in een ingerichte kamer.

Heb je nog vragen of een speciaal verzoek? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder.