Ardenparks Spa d'Or
Op zoek naar een seizoenplaats in de Ardennen?

Seizoenplaats Ardennen

  • Gelegen in de Belgische Ardennen
  • Kamperen & Accommodaties
  • Verwarmd zwembad

Seizoenplaats in de Ardennen

Ben je op zoek naar een camping in de Ardennen waar je het hele seizoen kunt kamperen? Ardenparks Spa d'Or, een prachtige vier sterren camping biedt je een seizoenplaats zodat je een lange tijd vakantie kunt vieren. De faciliteiten en de natuurrijke omgeving zorgen ervoor dat je weer helemaal tot rust kan komen. Naast een seizoenplaats boeken is het ook mogelijk om een voorseizoenplaats op Ardenparks Spa d'Or te boeken. 

Het kampeerseizoen loopt bij Ardenparks Spa d'Or van eind maart t/m eind september. Wil je graag een aantal weken in het kampeerseizoen komen kamperen? Dit kan! Met een seizoenplaats hoef je slechts één keer je kampeerplek op te bouwen. Vervolgens kun je zelf kiezen wanneer je een tijdje komt verblijven op de camping.

Faciliteiten camping seizoenplaats in de Belgische Ardennen

Ardenparks Spa d'Or is een kindvriendelijke vier sterren camping en biedt veel vermaak voor jong en oud! Zo is er een bar waar verschillende thema-avonden, disco's en optredens worden georganiseerd. Daarnaast is er een openluchtzwembad en zijn er diverse speeltoestellen. Voor de wat oudere jeugd zijn er ook een aantal sportvelden. Hier kun je voetballen, beachvolleyballen en de echte avonturier kan er zelfs paintballen!

Faciliteiten van Ardenparks Spa d'Or:

  • Café & Restaurant 
  • Bar
  • Zwembad
  • Winkel
  • Speeltoestellen
  • Sportvelden
  • Wifi

Op onze kindvriendelijke camping is plaats voor alle mogelijke manieren van kamperen! Zo bieden de seizoenplaatsen plek voor een tent, vouwwagen, camper of caravan. Op Ardenparks Spa d’Or kun je op onze ruime trekkersplaatsen van 70-80 m2 kamperen met een eigen kleine tent, en er zijn ook grote kampeerplaatsen voor vouwtenten, campers en caravans van minimaal 100 m2. Alle kampeerplekken zijn voorzien van 6Amp stroom, en watertappunten liggen op 15-20 meter lopen.

Omgeving van Ardenparks Spa d'Or

Wanneer je op een seizoenplaats van Ardenparks Spa d’Or verblijft zijn er verschillende mogelijkheden om de prachtige omgeving te ontdekken. In de omgeving van Ardenparks Spa d'Or is namelijk zeer veel te beleven en dit maakt het een uitstekende plek voor een seizoenplaats. In de omgeving van de camping kun je bijvoorbeeld wandel- of fietstochten in de Belgische Ardennen maken, Kajakken over de rivieren en zelfs quadrijden. Wil je graag meer zien van de steden rondom de camping? Bezoek dan zeker eens Spa, Coo of Malmedy! Deze steden liggen allen op nog geen 25 minuten rijden en bieden verschillende attracties en bezienswaardigheden

Ontdek de Belgische Ardennen tijdens uw vakantie!