Activiteiten

Wij organiseren ook sportieve activiteiten voor groepen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Referenties

Duchene Heroes, ANWB Kampeerreizen, KCK, BMW GS Club, Motorrijschool Peter Waterval, diverse schoolreizen, scoutingclubs, bridgeclubs, motorclubs, autoclubs, familiefeestjes en het jaarlijkse Grand Prix weekend eind augustus.

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie voor uw verblijf

 
groepen

Kamperen

Indien je graag met jouw groep komt kamperen, ben je ook van harte welkom bij ons. Zolang de beschikbaarheid dit toelaat reserveren we voor jouw groep de kampeerplaatsen bij elkaar. Je kunt gebruik maken van onze sanitaire voorzieningen, het zwembad en onze horecavoorzieningen. Wij hanteren voordelige groepsprijzen. 

 
groepen

Luxe stacaravan

Wil je met jouw groep wat luxer verblijven, dan kun je gebruik maken van onze luxe stacaravans. De caravans zijn ingericht voor maximaal 4 volwassenen en eventueel 1 kind tot 6 jaar. De caravan beschikt over: woonkamer met dinette en open keuken. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een derde kinderbed boven de eenpersoonsbedden. Doucheruimte met wastafel en een apart toilet. Naast de caravan is parkeergelegenheid. 

 
groepen

Horeca faciliteiten

Onze resto/snackbar biedt heel wat mogelijkheden voor groepen. Neem contact met ons op voor een offerte op maat of meer informatie. 

Daarnaast kunnen groepen genieten van een heerlijk ontbijt of diner in buffetvorm, dankzij het hotel dat gelegen is naast onze camping.