Activiteiten

In de omgeving van het park en op het park zelf kun je vele activiteiten ondernemen. Ontdek onderstaande activiteiten.

Animatie

Kom naar onze camping met animatie! Op ons park werken wij samen met de Uitblinkers van WAU! animatie. WAU! staat voor vernieuwend, verfrissende en eigentijds animatie- en entertainmentaanbod. WAU! levert daarvoor echte ‘Uitblinkers’ die betrokken en goed opgeleid zijn. Want ook de Uitblinkers zijn belangrijk voor uw optimale vakantiebeleving op ons park.

Spa-adventure

Bij de receptie van het Spa-adventure chalet op de camping kun je terecht voor diverse sportieve activiteiten. Ook kun je hier terecht voor mountainbike huur en begeleide mountainbike tochten. Ga op avontuur in de mooie omgeving van de Belgische Ardennen.

11 Resultaten

Avondactiviteiten

's Avonds kunnen jong en oud genieten van diverse avondactiviteiten. Zo worden er optredens georganiseerd, wordt er animatie voorzien,...

Adventure walk

Ben je een echte avonturier? Ervaar een lange en avontuurlijke tocht door de Ardense bossen.

Mountainbiken

Ben je sportief aangelegd? Huur dan een mountainbike en fiets door de bossen, weilanden en riviertjes.

Touwbanen parcours

Laat zien hoe sportief je bent en doe mee aan de touwbanen parcours. Er zijn touwbanen parcours over het water en in de bomen. Ga de uitdaging aan!

Speleologie

Altijd al eens willen zien hoe een grot in elkaar zit? Daal een grot af en verken de grottenstelsels! Haal de Indiana Jones in je naar boven en ga erop uit in de grot.

Kajakken

Ben je een avonturier en wil je een watersport ondernemen? Nabij Stavelot is er de mogelijkheid te kajakken met 1 of 2 personen. Vaar 9 km over de rivier en geniet van het uitzicht. Kajakken is nog nooit zo avontuurlijk en aantrekkelijk geweest.

Klimmen en abseilen

Beklim een natuurlijk rotswand en ga abseilend naar beneden. Eenmaal beneden verken je de gangenstelsels en begin je aan een unieke activiteit. Beleef een onvergetelijke ervaring!

Outdoor-Step

Cross met een speciale outdoor-step door de bossen en verharde paden naar beneden. Ervaar een spectaculaire activiteit en geniet van de prachtige omgeving.

Tokkelen

Ervaar de snelheid van een spectaculaire tokkel. Met een hoogte van 12 meter beleef je toffe activiteit.

Boog en buksschieten

Speel cowboy en indiaantje in de Ardennen! Haal het kind in je naar boven en schiet met èchte pijl en boog en èchte buksen.

Quadrijden

Kom quadrijden en ga een uitdagend parcours tegemoet met moeilijke obstakels. Quad rijden is een spectaculaire ervaring om niet te vergeten!