Ardenparks Spa d'Or
Vissen in de Ardennen

Vissen in de Ardennen

  • 4 km van het meer van Warfaaz
  • Visvijvers op 12 km van de camping
  • Kamperen & huren

Vissen in de Belgische Ardennen bij Spa d'Or

Vissen in de vrije natuur heeft een enorme aantrekkingskracht op degenen die van deze hengelsport houden. De ongerepte natuur, vele kleine beekjes, grote rivieren en mooie meren vormen een prachtig decor tijden het vissen in de Ardennen. Snoek, baars, vlagzalm, regenboogforel, blankvoorn, karper en nog vele anderen zwemmen in de wateren van dit immense natuurgebied. 

Ardenparks Spa d’Or, een vier sterren camping in Sart-lez-Spa, nabij de stad Spa, is een ideale uitvalsbasis voor een visvakantie in de Ardennen. Het meer van Warfaaz ligt op slechts 4 kilometer afstand van de camping, en hier kun je vooral blankvoorn, brasem, karper, snoek en forel vangen. Pêcherie de Foyeuru in Jalhay op 12 kilometer van de camping heeft vier visvijvers, twee grote en twee kleine, waar je eveneens een hengel kunt uitgooien in een prachtige omgeving. 

Houd er rekening mee dat je een visvergunning, ofwel een visverlof, nodig hebt als je wilt vissen in de Ardennen. Deze kun je online of in een postkantoor kopen. Er gelden ook regels over welke vissen wel en niet mogen worden gevangen, en in welk seizoen. Het is dus verstandig vooraf informatie op te zoeken of je te laten informeren bij de lokale VVV. 

 
 

Visvakantie camping Ardennen

Ga je op visvakantie en zoek je een camping in de Ardennen nabij mooie viswateren? Ardenparks Spa d’Or heet je van harte welkom. Op onze vier sterren camping nabij viswater en visvijvers in de Ardennen geniet je echt van een ontspannen verblijf. Of je nu komt voor een weekendje weg of een lange vakantie, onze faciliteiten zorgen ervoor dat je een onbezorgde tijd beleeft.

Op onze camping liggen ruime trekkersplaatsen en kampeerplekken waar je met een eigen tent, camper of caravan kunt kamperen. De sanitaire voorzieningen zijn uitstekend, en er zijn eveneens voorzieningen voor kinderen en mindervaliden. Voor wie van iets meer luxe houdt, zijn er gezellige trekkershutten en luxe stacaravans voor 4 tot 6 personen. Deze zijn compleet ingericht met een keuken en badkamer. 

De faciliteiten van Ardenparks Spa d’Or zijn uitgebreid en van hoog niveau. Ook kinderen genieten van hun vakantie op onze camping dankzij het verwarmde zwembad en peuterbad, en het professionele animatieteam tijdens de schoolvakanties. 

Onze faciliteiten op een rijtje:

  • Verwarmd buitenzwembad
  • Uitstekend sanitaire voorzieningen
  • Café en restaurant
  • Professioneel animatieteam (schoolvakanties)
  • Wasmachines en drogers
  • Fietsverhuur
  • Sportvelden

Lac de Warfaaz

Vissen

Ligging Ardenparks Spa d'Or