Faciliteiten

Camp&Go Spa d'Or biedt haar gasten uitstekende faciliteiten. Zo kan je op onze camping genieten van goede sanitairgebouwen, een verwarmd zwembad, wasmachines en drogers, afwasruimte, (mindervaliden) wasruimte met douche en toilet, babywasruimten, terreinverlichting, horecagelegenheden, een speelkasteel en speeltoestellen, een groot sportveld met voetbaldoelen en beachvolleybal veld, bibliotheek, kinderanimatie, fietsverhuur, buitensportmogelijkheden en natuurlijk heel veel gezelligheid! 

Receptie

Bij aankomst op Camp&Go Spa d'Or, meld je je aan de receptie, waar alle formaliteiten afgehandeld zullen worden en je jouw plaats toegewezen krijgt.

Café & Resto

In Café & Resto Camp&Go Spa d'Or kun je terecht voor een drankje, snack of een snelle hap.

Bar

De bar is de place to be met themavonden, optredens en disco. Dan maken we ruimte zodat er uitbundig gedanst kan worden.

Zwembad

Om jouw vakantie compleet te maken mag een zwembad natuurlijk niet ontbreken.

Winkel

Voor eten en drinken hoef je niet weg van de camping. Op Camping Spa d'Or is een winkeltje aanwezig.

Sanitair

Camping Camp&Go Spa d'Or beschikt over prima sanitaire gelegenheden, die geheel voldoen aan de kwaliteitseisen.

Speeltoestellen

De kinderen zullen zich prima vermaken met de speeltoestellen op Camping Spa d'Or.

Sportveld

Aan de overkant van het beekje is een ruim sportveld gelegen. Via een bruggetje bereik je het veld met voetbaldoelen, een beachvolleybalveld, een paintbalveld en een kampvuurplek.

Verhuur

Het is mogelijk jouw vakantie nog aangenamer te maken. Wij verhuren onder andere koelkasten, kinderbedjes, maar ook fietsen voor het verkennen van de omgeving.

Wifi

Er is gratis wifi beschikbaar in de omgeving van het hoofdgebouw.