Ardenparks Spa d'Or
Camping Ardennen met zwembad

Camping Ardennen zwembad | Spa d'Or

  • Verwarmde openluchtzwembad
  • Terras met ligweide
  • Kindvriendelijk

Camping Ardennen met zwembad

Kamperen op een camping in de Ardennen met zwembad garandeert een heerlijke vakantie. Ardenparks Spa d’Or is een echte familiecamping in België waar jong en oud een fantastische tijd beleeft. Er zijn tal van voorzieningen voor alle leeftijden, waaronder een verwarmd zwembad en peuterbad, een leuke speeltuin en een professioneel animatieteam tijdens de schoolvakanties. Ook ’s avonds worden leuke activiteiten georganiseerd voor het hele gezin, zoals kinderdisco’s, diverse optredens, toernooien, griezelnachten en fakkeltochten, lasergames, bierproefwedstrijden en casinoavonden. 

Een camping met zwembad is veelal een ‘must’ voor gezinnen met kinderen. Het openluchtzwembad op Ardenparks Spa d’Or is verwarmd tot maar liefst 23°C, en er is een apart peuterbad voor de kleintjes. In het peuterbadje staat een kleine glijbaan en een ludieke waterspuit. Het ruime zonneterras rondom het buitenzwembad is dé plek om te ontspannen, en een oogje te houden op de kinderen die in het water spelen. 

De Uitblinkers van het WAU!-animatieteam verzorgen een breed aanbod aan animatie en entertainment. Kinderen maken dus bijzonder snel nieuwe vriendjes op onze camping. Sinds 2017 maakt de camping zelfs onderdeel uit van KinderKampeerWereld waardoor Ardenparks Spa d’Or wordt aangemerkt als een van de meest kindvriendelijke camping in België en Nederland.

 
 
Zwemmen
Zwembad

Kamperen in de Belgische Ardennen met zwembad

Kamperen in de Belgische Ardennen is leuk voor alle leeftijden, zeker op zo’n veelzijdige camping als Ardenparks Spa d’Or. Wij bieden niet alleen een breed scala aan faciliteiten en een ruim aanbod kampeerplekken en accommodaties aan, wij staan ook te allen tijde voor je klaar om je te adviseren over allerlei outdoor-activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving. 

Onze faciliteiten op een rijtje:

  • Verwarmd buitenzwembad
  • Uitstekend sanitaire voorzieningen
  • Café en restaurant
  • Professioneel animatieteam (schoolvakanties)
  • Wasmachines en drogers
  • Fietsverhuur
  • Sportvelden

De uitgestrekte bossen zijn één groot pretpark voor kinderen, en er zijn talloze activiteiten te ondernemen en bezienswaardigheden te bezoeken die geschikt zijn voor alle leeftijden. Je kunt natuurlijk wandelen, fietsen en mountainbiken, maar ook spannende parcours volgen, in prachtige grotten afdalen, kajakken over de Amblevève nabij Stavelot, klimmen en abseilen. Wie cultuur wil snuiven zou de bronnen van Spa en de vele mooie dorpen en steden in de omgeving moeten bezoeken. Liefhebbers kunnen in verschillende brouwerijen bier proeven, en een bezoek aan het circuit van Spa-Francorchamps mag ook zeker niet ontbreken op je lijstje van bezienswaardigheden. 

Ligging Ardenparks Spa d'Or