Ardenparks Spa d'Or
Camping Coo

Camping Coo

  • 25 minuten rijafstand van Coo
  • Voor jong en oud
  • Stacaravans voor 4 tot 6 personen

Camping nabij Coo

Ga je kamperen in de Ardennen, en wil je er eens op uit trekken om de omgeving van de camping? Coo, de beroemde watervallen van Coo en het attractiepark Plopsa Coo zijn dan zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Coo ligt op slechts 25 minuten rijden vanaf Ardenparks Spa d’Or, een zeer familievriendelijke vier sterren camping in de Ardennen met vele faciliteiten. 

Op Ardenparks Spa d’Or kun je met een eigen tent, camper of caravan kamperen op ruime trekkersplaatsen of kampeerplekken, te midden van de prachtige natuur. Verblijf je liever in een luxe accommodatie, neem dan een kijkje bij het aanbod trekkershutten en stacaravans op de camping. De stacaravans bieden plek aan vier tot maximaal 6 personen – ideaal voor een gezin met kinderen. 

Op de camping vind je ook tal van faciliteiten, voor jong en oud, die je vakantie in de Ardennen extra bijzonder maken. Onze campingfaciliteiten: 

  • Verwarmd buitenzwembad
  • Uitstekend sanitaire voorzieningen
  • Café en restaurant
  • Professioneel animatieteam (schoolvakanties)
  • Wasmachines en drogers
  • Fietsverhuur
  • Sportvelden
 
 

Camping in de omgeving van Coo 

Ben je op zoek naar een camping in de omgeving van Coo, dan ben je bij Camping Spa d’Or op het juiste adres. Ardenparks Spa d’Or is een zeer kindvriendelijke camping met zwembad in de Ardennen, in Sart-lez-Spa, aan de rand van Nationaal Park Hoge Venen Eifel. Het lieflijke dorpje Coo, en de watervallen van Coo, liggen op slechts korte afstand. 

Het dorpje Coo en de watervallen zijn een van de populairste bezienswaardigheden in de Ardennen. De watervallen storten vanaf een hoogte van 15 meter met een enorme kracht naar beneden. Dit natuurgeweld is gratis te bewonderen, en er zijn verschillende activiteiten te ondernemen aan de voet van de waterval. Zo vind je hier bijvoorbeeld startpunten voor veel wandel-, fiets- en mountainbiketochten, en je kunt hier kajakken, quadrijden en nog vele andere outdoor-activiteiten ondernemen. 

Aan de voet van de waterval ligt tegenwoordig het attractiepark Plopsa Coo, een leuk attractiepark voor jong en oud. Plopsa Coo is in het bijzonder leuk voor de kinderen, er zijn verschillende attracties en een groot wildpark waar je met een trein doorheen kunt rijden. Het park is bovendien gratis toegankelijk, je betaalt enkel voor de attracties. Met een stoeltjeslift kun je naar boven voor een prachtig uitzicht over de Amblève-vallei. 

Ligging Ardenparks Spa d'Or