Ardenparks Spa d'Or
Camping Malmedy

Camping Malmedy

  • 20 rijafstand van Malmedy
  • Kamperen & huren
  • Kindvriendelijk

Camping in de buurt van Malmedy

Ben je op zoek naar een camping nabij Malmedy? Dan is Ardenparks Spa d’Or de perfecte uitvalsbasis om dit pittoreske stadje, en vele andere, te bezoeken. Ardenparks Spa d’Or is een zeer familievriendelijke vier sterren camping in de Belgische Ardennen, op nog geen 20 minuten rijden van Malmedy. De bruisende weekmarkt, de schitterende kathedraal, de levendige terrasjes en voortreffelijke restaurants maken van dit stadje een geliefde bestemming voor een dagje uit. 

Ardenparks Spa d’Or ligt net ten noordwesten van Malmedy. Je kunt hier met een eigen tent, camper of caravan kamperen, of boek voor je vakantie of weekendje weg een van de trekkershutten of een moderne en luxe uitgeruste stacaravan. Deze accommodaties bieden plek aan 4 of 6 personen, afhankelijk van het type, en zijn dus ideaal voor een gezin met kinderen. Dankzij de uitstekende faciliteiten van de camping verwelkomen wij ieder jaar weer vele nieuwe en terugkerende gasten. 

Onze campingfaciliteiten: 

  • Verwarmd buitenzwembad
  • Uitstekend sanitaire voorzieningen
  • Café en restaurant
  • Professioneel animatieteam (schoolvakanties)
  • Wasmachines en drogers
  • Fietsverhuur
  • Sportvelden
 
 

Camping in de omgeving van Malmedy 

Als je op zoek bent naar een camping in de omgeving van Malmedy, dan is Ardenparks Spa d’Or een perfecte vakantiebestemming. Het natuurrijke park, de accommodaties en de faciliteiten, het vermaak en de gezelligheid garanderen een onbezorgde vakantie in de Ardennen. 

Wil je eropuit trekken in de omgeving? Er is van alles te zien en te beleven. Bezoek tijdens je verblijf bijvoorbeeld eens het stadje Malmedy en omstreken. Slenter door de oude straten, snuffel in de leuke winkels en neem plaats in een van de restaurants of cafés. Door Malmedy loopt een ravelpad richting Waimes en Stavelot die ook door minder sportieve fietsers gevolgd kan worden, en in de omgeving liggen uitdagende mountainbikeroutes. In de bossen rondom Malmedy kun je mooie wandelingen maken. 

Net buiten Malmedy ligt de deelgemeente Bellevaux waar Brasserie Bellevaux gevestigd is. Deze bierbrouwerij brouwt wellicht de lekkerste lokale bieren van de Ardennen. Je kunt de brouwerij bezoeken en een rondleiding volgen, en daarna in het proeflokaal een biertje drinken, eventueel in combinatie met een lekkere maaltijd. 

Ligging Ardenparks Spa d'Or