Ardenparks Spa d'Or
Plopsa Coo overnachten

Plopsa Coo overnachting

  • Camping in de Ardennen
  • Gelegen op 21 km van Plopsa Coo
  • Kampeerplaatsen & accommodaties

Overnachten dicht bij Plopsa Coo

Heb je plannen om tijdens je volgende vakantie of weekend weg het leuke attractiepark Plopsa Coo te bezoeken? Bij Plopsa Coo kunnen kinderen de hele dag heerlijk spelen en beleven ze te gekke avonturen in de attracties, terwijl ouders hun vergezellen of relaxen op een terrasje van de horeca. Kortom, attractiepark Plopsa Coo vormt een ontzettend leuk uitje voor de hele familie. Wanneer je van wat verder weg komt ben je natuurlijk op zoek naar een Plopsa Coo overnachting. Die heb je zojuist gevonden bij Camping Spa d’Or, gelegen in Sart-lez-Spa, op slechts 21 km van Plopsa Coo. Overnachten in de buurt van Plopsa Coo kan bij Camping Spa d’Or op onze kampeerplaatsen of in een van de accommodaties. Wanneer combineer jij een bezoek aan Plopsa Coo met een overnachting op onze camping in Wallonië?

 
 

Camping bij Plopsa Coo

Op onze camping in de buurt van Plopsa Coo heb je de keuze om te kamperen op trekkersplaatsen of standaard kampeerplaatsen. De trekkersplaatsen van circa 80 m² zijn ideaal voor een kort verblijf met een tentje. Op de standaard kampeerplaatsen, van circa 100 m², kun je met een tent, caravan of camper staan. De kampeerplaatsen hebben een 6 ampère stroomvoorziening en op 15 tot 20 meter afstand bevinden zich watertappunten. Op Camping Spa d’Or, een camping in de Ardennen, beleef je een fijn kampeeravontuur midden in de schitterende natuur. 

Beschik je niet over de juiste kampeermiddelen of vind je een accommodatie handiger voor een kort verblijf? Dan bieden de accommodaties van ons vakantiepark in Sart-lez-Spa de uitkomst voor een Plopsa Coo overnachting. Van eenvoudige trekkershutten of ingerichte tenten tot chalets en stacaravans met meer comfort, bij Camping Spa d’Or heb je een ruime keuze aan accommodaties geschikt voor maximaal 6 personen. Tijdens je verblijf in één van onze accommodaties geniet je hoe dan ook van het campingleven samen met de andere gasten. Geniet van een heerlijke vakantie of weekend weg in België tijdens je bezoek aan attractiepark Plopsa Coo.

Sfeerimpressie van Camping Spa d’Or

 

Faciliteiten bij Camping Spa d’Or

Wanneer je ervoor kiest om na je bezoek aan Plopsa Coo te overnachten in de buurt heeft dat natuurlijk een aantal voordelen. Na een avontuurlijke dag hoef je geen lange autorit naar huis te maken, met slechts 30 autominuten ben je weer bij Camping Spa d’Or. Bij terugkomst op onze kindercamping is niets fijner dan een frisse duik in het zwembad te nemen of om aan te schuiven bij de bar of het restaurant voor een lekker hapje en drankje. Als de kinderen nog energie hebben roetsjen ze van de glijbaan en klauteren ze op de speeltoestellen. Ook kun je gratis gebruik maken van onze wifi om de foto’s van jullie bezoek aan Plopsa Coo te delen met het thuisfront. Wanneer mogen wij jullie verwelkomen op Camping Spa d’Or?