Ardenparks Spa d'Or
Tienercamping België

Tienercamping Ardennen

  • Tienercamping in België
  • Geschikt voor het hele gezin
  • Gelegen in de Belgische Ardennen

Tienercamping in de Belgische Ardennen

Op zoek naar een veelzijdige camping in België die ook zeer geschikt is voor oudere kinderen? Dan zit je zeker goed bij Familiecamping Ardenparks Spa d'Or in de Belgische Ardennen! Ardenparks Spa d'Or is een leuke tienercamping in de Ardennen waar het hele gezin zich kan vermaken. De familiecamping in de Belgische Ardennen bevat vele faciliteiten waar iedereen gebruik van kan maken. Ook tieners zullen zich uitstekend vermaken op deze camping. Er is namelijk een verwarmd buitenzwembad en er zijn diverse sportvelden (voetbalveld, beachvolleybalveld, paintbalveld) waar ze zich kunnen uitleven. 's Avonds kunnen ze genieten van de gezelligheid bij het kampvuur.

Familiecamping België

Op onze familiecamping in de Ardennen is het heerlijk vertoeven voor het hele gezin. Boek een verblijf op een trekkersplaats of een kampeerplaats. Deze zijn beiden ruim opgezet en hebben een oppevlakte van minimaal 70-80m2 en 100m2. Kampeer met een kleine tent op de trekkersplaatsen of kampeer met een eigen tent, caravan of camper op een kampeerplaats. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van stroom en watertappunten op 15-20 meter lopen. Er is Wifi aanwezig en huisdieren zijn toegestaan. Wil je iets meer luxe tijdens je weekend weg of langere vakantie op onze camping met tieners in de Ardennen? Bekijk dan ons aanbod en huur een trekkershut, chalet of ruime stacaravan voor 2 tot 6 personen.

 
 

Accommodaties

Verblijf in vakantiehuizen zoals trekkershutten, stacaravans en sinds 2017 nu ook de luxe Taos voor 6 personen op Ardenparks Spa d'Or.

Kamperen

Heerlijk kamperen op Ardenparks Spa d’Or.
 

Faciliteiten van Familiecamping Spa d'Or

  • Verwarmd buitenzwembad
  • Uitstekend sanitaire voorzieningen
  • Café en restaurant
  • Professioneel animatieteam (schoolvakanties)
  • Wasmachines en drogers
  • Fietsverhuur
  • Sportvelden

Op vakantie met tieners in de Ardennen

Wat er allemaal te doen is in de Ardennen tijdens je vakantie op onze tienercamping in België? In de Ardennen hoeft niemand zich te vervelen, want er is genoeg te doen voor actievelingen. Je kunt er onder andere mountainbiken, klimmen en abseilen, kajakken, quadrijden en zelfs skiën. Genoeg outdoor activiteiten om te ondernemen met het hele gezin! Daarnaast is er een animatieteam aanwezig in de schoolvakanties die leuke activiteiten organiseren waardoor kinderen van alle leeftijden zich zeker vermaken op onze tienercamping in de Ardennen. Hou je meer van de rust opzoeken, dan kun je je natuurlijk ook uitstekend vermaken op onze camping voor oudere jeugd met alle faciliteiten die er beschikbaar zijn.

 

Ligging Familiecamping Ardennen