Ardenparks Spa d'Or

Werken op de camping

Werken bij Ardenparks Spa d'Or

Werken in een vakantiesfeer, dat kan op Ardenparks Spa D'or!

Vindt je het leuk om gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen, heb jij het in je om net even dat beetje meer te doen dan wat er van je wordt verwacht? Staat klanttevredenheid bij jou ook op nummer 1? Wellicht is werken op onze gezellige camping dan echt iets voor jou.

Natuurlijk is het hard werken en verwachten wij een flexibele instelling maar de sfeer is uitstekend. Werken op een camping geeft genoeg uitdaging en alle positieve reacties van de gasten geven enorm veel voldoening. Welke functie je ook hebt binnen ons bedrijf, we zorgen er als team voor dat iedereen het naar zijn zin heeft. 

Ardenparks Spa D’Or te Sart-lez-Spa is een prachtige 4-sterren camping aan de rand van het natuurreservaat ‘De Hoge Venen-Eifel’ en op slechts enkele kilometers van de bruisende stad Spa.

Wij zoeken mensen voor de volgende functies:

Kok m/v: Wij zijn op zoek naar een kok met ervaring

Receptiemedewerker m/v (vanaf 16 jaar):
 Jij maakt het eerste contact met de gast en je bent het gezicht van de camping. Je maakt de gast wegwijs gedurende hun vakantie en biedt op gastvriendelijke wijze jouw ondersteuning daarbij aan. Je hebt mensenkennis en voelt situaties goed aan.

Winkelmedewerker m/v (vanaf 16 jaar):
 In de winkel van de camping kunnen gasten terecht voor alledaagse boodschappen en natuurlijk hun bestelde verse broodjes. Vind jij het niet erg om vroeg op te staan en vind je het leuk om je eigen winkel te runnen? Dan ben jij misschien de winkelmedewerker die wij zoeken!

Horecamedewerker m/v (vanaf 16 jaar):
 De camping heeft een leuke bar waar gasten graag langskomen voor een kopje koffie of een biertje en daarnaast ook een restaurant waar men ’s avonds a la carté kan eten. Jij zorgt met het hele horecateam dat de bar en het restaurant iedere dag vlekkeloos draaien. Werken in de horeca betekent hard werken, maar ook veel gezelligheid.

Frituurmedewerker m/v (vanaf 16 jaar):
 Met een andere collega ben jij verantwoordelijk voor het bemannen van de snackbar. Van aardappel tot patatje met: jij doet het. Ervaring in de frituur heeft de voorkeur, maar alles kun je natuurlijk leren.

Afwashulp m/v (vanaf 16 jaar): 
De belangrijkste positie in de keuken; alles begint met schone vaat. Je hebt als hoofdtaak de afwas en daarbuiten ondersteun je de keuken bij allerlei werkzaamheden. Ervaring in de afwas is een pré.

Stages:

Ben je geïnteresseerd in een leuke stage, vakantiebaan of seizoensbaan op Ardenparks Spa D'or? Stuur dan een motivatiebrief samen met je CV en een recente foto naar info@campingspador.be

Bij vragen of onduidelijkheden kun je ons vrijblijvend contacteren op het nummer 0032(0)87474400