Ardenparks Spa d'Or
Camping met animatie

Beleef een heerlijke vakantie op deze camping met animatie!

Animatie

Op het park
  • Animatie tijdens schoolvakanties
  • Aartje Twinkel & Suus
  • De leukste activiteiten

Camping met animatie

Kom naar onze camping met animatie! Op ons park werken wij samen met de Uitblinkers van WAU! animatie. WAU! staat voor vernieuwend, verfrissende en eigentijds animatie- en entertainmentaanbod. WAU! levert daarvoor echte ‘Uitblinkers’ die betrokken en goed opgeleid zijn. Want ook de Uitblinkers zijn belangrijk voor uw optimale vakantiebeleving op ons park.

Vanaf 2017 maakt ons park tevens deel uit van KinderKampeerWereldKinderKampeerWereld staat voor de meest kindvriendelijke campings in Nederland en België. Deze KinderKampeerWereld kindercampings zijn gelegen aan zee, aan een meer, in de Ardennen of in een mooie bosrijke omgeving.

Aartje Twinkel
is de 'ambassadeur' - de belangrijkste persoon - van KinderKampeerWereld. Aartje beleeft samen met zijn vriendinnetje Suus en zijn dierenvriendjes de meest spannende avonturen.

Activiteiten

Met de Uitblinkers van het Twinkel-animatieteam worden de leukste activiteiten georganiseerd. Zingen, dansen, knutselen of sporen zoeken? Maak kennis met alle dierenvriendjes van Aartje tijdens de spannende avonturen. Dit zijn de dierenvriendjes van Aartje:

  • Diederik en Dorinda Das
  • Melvin Mol
  • Frix de Vos
  • Wibo het Wilde Zwijn

Geniet van een leuke voorstelling in het theater met je vriendjes en vriendinnetjes van de camping. Elke (zomer)week is er een ander thema. Bezoek de musicals en doe mee met de leuke tochten of spelactiviteiten! Kinderen van alle leeftijden zullen zich opperbest vermaken. 

Tijdens de meeste vakantieperiodes en de zomervakantie zijn Aartje Twinkel en zijn vriendinnetje Suus aanwezig. Samen met de kinderen maken zij van de vakantie één groot feest! Beleef een heerlijke vakantie op deze camping met animatie.

 
 
Animatie

Bekijk vergelijkbare faciliteiten