1. Vakantiehuizen en kampeerplaatsen
  2. Gelegen in de Ardennen
  3. Openluchtzwembad

Camping Ardennen met Hemelvaart en Pinksteren

Als u op zoek bent naar een camping voor Hemelvaart en Pinksteren dan bent u bij Camping Spa D’Or aan het juiste adres! De camping is er in deze periode weer helemaal klaar voor en biedt vele verschillende activiteiten voor jong en oud! De Belgische Ardennen lenen zich perfect voor fiets en wandeltochten en daarnaast is er voor de jeugd een openlucht zwembad en animatieteam!

Hemelvaart & Pinksteren

Als u op zoek bent naar een camping in de Ardennen voor Hemelvaart en Pinksteren dan bent u bij Camping Spa D’Or aan het juiste adres! De periode Hemelvaart en Pinksteren loopt van 30 mei tot en met 10 juni en u kunt al een weekend weg boeken vanaf € 100,-

Hemelvaart & Pinksteren
Hemelvaart & Pinksteren

Hemelvaart & Pinksteren

30 mei tot en met 10 juni 2019.
 

Kamperen tijdens Hemelvaart in de Ardennen

Op zoek naar een geschikte camping om Hemelvaart in de Ardennen te vieren? Camping Spa D’Or ligt de prachtige Belgische Ardennen en ligt daarnaast vlakbij de bruisende stad Spa! Kamperen bij Camping Spa D’ Or tijdens Hemelvaart betekent dus kamperen met eindeloze mogelijkheden om te fietsen en te wandelen door de prachtige Ardennen en Spa. Daarnaast is er een animatieteam aanwezig die ook tijdens Hemelvaart haar uiterste best zal doen om voor een gezellige sfeer op de camping te zorgen!

Boek een weekendje weg met Hemelvaart

Kamperen tijdens Pinksteren in de Ardennen

Camping Spa D’Or is een vier sterren ANWB camping gelegen in de prachtige Ardennen nabij de bruisende stad Spa. Tijdens Pinksteren is erg veel te doen en mede hierdoor maakt het deze locatie het meest geschikt om te kamperen tijdens Pinksteren! Camping Spa D’ Or biedt verschillende vakantiehuizen zoals gezellige trekkershutten en stacaravans. Daarnaast biedt Camping Spa D’Or vele trekkersplaatsen of kampeerplaatsen. De camping is geschikt voor kinderen, mede dankzij het openluchtzwembad.

Boek een pinksterweekend weg

Ontdek de camping en de Belgische Ardennen!

Huren op de camping tijdens Hemelvaart

Hebt u niet de beschikking over een caravan of camper maar wilt u wel graag verblijven op een camping tijdens Hemelvaart? Camping Spa D’Or biedt naast de kampeerplaatsen verschillende vakantiehuizen aan. Zo kunt u kiezen uit een trekkershut, stacaravan of een chalet. De chalets en stacaravans zijn zeer ruim opgezet en bieden dus net wat meer luxe! 

Huren op de camping tijdens Pinksteren

De accommodaties van Camping Spa D’Or lenen zich uitstekend voor een lang weekend weg tijdens Pinksteren. Voor families is het mogelijk om accommodaties dicht bij elkaar te bespreken waardoor de familie samen kan genieten tijdens Pinksteren! 

De accommodaties van Camping Spa D’Or zijn geschikt voor 4 of 6 personen. Wij beschikken over de volgende accommodaties:

Huur een huisje met Hemelvaart of Pinksteren