Ardenparks Spa d'Or
Goedkope camping in de Ardennen

Beleef een heerlijke vakantie op deze goedkope camping in de Ardennen!

Goedkope camping Ardennen

  • Goedkope camping in de Ardennen
  • Ruime kampeerplaatsen
  • Kindvriendelijk

Goedkope camping Ardennen

Op zoek naar een goedkope camping in de Ardennen? Ardenparks Spa d'Or is een goedkope camping gelegen in de prachtige omgeving van de Ardennen. Verblijf middenin de natuur op de ruime kampeerplaatsen met eigen tent, caravan of camper of huur een vakantiehuisje, zoals een chalet of stacaravan. Beleef een leuke en goedkope vakantie in de Ardennen

Goedkoop kamperen België

Kom goedkoop kamperen in België op Ardenparks Spa d'Or. Je hebt de keuze uit een trekkersplaats of een kampeerplaats. Zowel de trekkersplaatsen als de kampeerplaatsen zijn ruim opgezet. De trekkersplaatsen zijn 80m2 en zijn geschikt om te kamperen met kleine tent. Op de kampeerplaatsen kun je kamperen met eigen tent, caravan of camper. De kampeerplaatsen zijn wat ruimer opgezet en zijn 100m2. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van water en sanitaire voorzieningen. Tijdens je verblijf kun je onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten zoals het openlucht zwembad en de sportvelden. Honden zijn toegestaan, dus neem je trouwe viervoeter mee en geniet samen van een goedkope vakantie in de Ardennen! Kampeer al vanaf €16,50 op Ardenparks Spa d'Or.

  • Kamperen laagseizoen: vanaf €16
  • Kamperen hoogseizoen: vanaf €22,50
 
 
 

Goedkoop overnachten Ardennen

Op Ardenparks Spa d'Or kun je goedkoop overnachten in de Ardennen, voor een heerlijk weekendje weg of lange vakantie met het gezin, familie of vrienden en eventueel met hond. Wanneer je niet over eigen kampeermiddelen beschikt of iets meer luxe wilt, is een vakantiehuis middenin de natuur een ideale oplossing. Huur een sfeervolle chalet geschikt voor 4 of 6 personen. De chalets zijn voorzien van een terras zodat je bij mooi weer ook heerlijk buiten kunt zitten en kunt genieten van het uitzicht. 

Een stacaravan huren in de Ardennen is een aantrekkelijk alternatief voor kamperen met een tent, caravan of camper. Je hebt de keuze uit een ruim aanbod mobile homes, zoals het type Atlas, O'Hara, Flores en de luxe stacaravan Taos. De stacaravans zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Zowel een stacaravan als een chalet is de ideale uitvalsbasis voor een zorgeloze vakantie en tal van activiteiten in de natuur. Verblijf al voor €30,- in een accommodatie exclusief bijkomende kosten. Bekijk ook onze kortingsacties voor een goedkope last-minute in de Ardennen

 

 Tarieven huuraccommodaties

 
 
  • Geschikt voor 4 of 6 personen
  • Luxe inrichting
 
  • Geschikt voor 4 of 6 personen
  • 2 of 3 slaapkamers

Kortingsacties 

Wil je graag goedkoop op vakantie in de Ardennen? Bij ons profiteer je vaak van een erg voordelige kortingsactie, waardoor je nog goedkoper kunt overnachten op onze camping. Wil je komen kamperen? Bij Ardenparks Spa d'Or kun je kamperen vanaf slechts €22,50 per nacht! Soms hebben wij ook een aantrekkelijke kortingsactie voor een voordelige kampeerplaats of trekkersplaats. Wil je liever verblijven in een accommodatie? Daar hebben wij vaak een aparte kortingsactie voor. Bekijk nu onze actuele kortingsacties!

 
 

Ligging Goedkope Camping Spa d'Or in de Ardennen