Ardenparks Spa d'Or
Vakantie met hond Ardennen

Vakantie Ardennen met hond

  • Vakantie met hond in de Ardennen
  • Huisdiervriendelijk
  • Kamperen & Accommodaties

Vakantie met hond in de Belgische Ardennen

Een heerlijke vakantie in de Ardennen is natuurlijk pas echt compleet wanneer je trouwe viervoeter mee kan. Bij Ardenparks Spa d'Or zit je als hondenbezitter helemaal goed, want op deze camping zijn honden toegestaan. Kom kamperen op een kampeerplek of trekkersplaats of verblijf in een van onze accommodaties tijdens je vakantie met hond in de Ardennen. Deze prachtige omgeving is zeer geschikt voor een weekendje weg of lange vakantie met je hond. Maak een lange wandeltocht met je favoriete huisdier of onderneem een andere activiteit tijdens een weekend in de Ardennen met hond. Bij terugkomst op de camping kunnen jullie in alle rust nagenieten van een actieve dag. 

Vakantie Ardennen met hond

Ardenparks Spa d'Or is een prachtige 4-sterren camping nabij de bruisende stad Spa en aan de rand van het natuurreservaat 'De Hoge Venen-Eifel'. Overnachten tijdens je weekendje weg met hond in de Ardennen doe je in een van onze huisdiervriendelijke accommodaties, van luxe stacaravans tot een ruime trekkershut. Wil je zelf een caravan of camper meenemen, of overnacht je liever in een tent? Ook dat kan op ons vakantiepark in de Ardennen met hond! Er zijn namelijk ruime trekkersplaatsen en kampeerplaatsen die verspreid zijn over de hele camping. Of je nu dichtbij het verwarmd buitenzwembad, de speeltuin of juist de natuur wilt zitten, het is allemaal mogelijk tijdens een weekend in de Ardennen met hond.

Faciliteiten van hondvriendelijke Ardenparks Spa d'Or

  • Verwarmd buitenzwembad
  • Uitstekend sanitaire voorzieningen
  • Café en restaurant
  • Professioneel animatieteam (schoolvakanties)
  • Wasmachines en drogers
  • Fietsverhuur
  • Sportvelden

Vakantie Ardennen met hond

Tijdens je vakantie in de Ardennen met hond hoef je je natuurlijk niet te vervelen. Naast gebruik te maken van de faciliteiten op ons park, valt er buiten onze camping natuurlijk nóg meer te beleven. Ben je op zoek naar avontuur? Dan kun je in de Belgische Ardennen gaan paintballen, abseilen, hiken, boogschieten of quadrijden tijdens je weekend in de Ardennen met hond. Daarnaast vind je ook onwijs veel activiteiten, bezienswaardigheden, evenementen en natuurparken in de omgeving. Bekijk de bronnen van Spa, de grotten van Remouchamps of een Belgische bierbrouwerij. Het is allemaal mogelijk! Op zoek naar een voordelige last-minute in de Ardennen met hond? Ook dan kun je bij Ardenparks Spa d'Or terecht! Wij zijn een goedkope camping waar je altijd scherpe tarieven en kortingacties vindt.

Ligging Hondencamping Spa d'Or