Beklim een natuurlijk rotswand en ga abseilend naar beneden. Eenmaal beneden verken je de gangenstelsels en begin je aan een unieke activiteit. Beleef een onvergetelijke ervaring!

Survival life

Survival Life beschikt over een natuurlijk rotswand, die verschillende klimroutes .
een grottenstelsel. Onder toezicht van de instructeurs daal je een niet toeristische grot af om lopend en kruipend de gangenstelsels te verkennen. Eerst lopen we een route om je te laten wennen aan de grot en zijn klimaat, daarna ga je beginnen aan een absoluut unieke activiteit. Via meerdere abseils daal je (ver onder de grond) tientallen meters af naar het diepste punt van de grot. Vervolgens klim je via verschillende klim passages en gangen het zonlicht weer tegemoet. Een onvergetelijke ervaring!

Meer informatie vind je op onze website: http://www.spaadventure.be/

In de omgeving: 0km

Meer Activiteiten Extra

Avondactiviteiten

's Avonds kunnen jong en oud genieten van diverse avondactiviteiten. Zo worden er optredens georganiseerd, wordt er animatie voorzien,...
Avondactiviteiten
Avondactiviteiten

Adventure walk

Ben je een echte avonturier? Ervaar een lange en avontuurlijke tocht door de Ardense bossen.
Adventure walk
Adventure walk

Mountainbiken

Ben je sportief aangelegd? Huur dan een mountainbike en fiets door de bossen, weilanden en riviertjes.
Mountainbiken
Mountainbiken

Touwbanen parcours

Laat zien hoe sportief je bent en doe mee aan de touwbanen parcours. Er zijn touwbanen parcours over het water en in de bomen. Ga de uitdaging aan!
Touwbanen parcours
Touwbanen parcours

Speleologie

Altijd al eens willen zien hoe een grot in elkaar zit? Daal een grot af en verken de grottenstelsels! Haal de Indiana Jones in je naar boven en ga erop uit in de grot.
Speleologie
Speleologie

Kajakken

Ben je een avonturier en wil je een watersport ondernemen? Nabij Stavelot is er de mogelijkheid te kajakken met 1 of 2 personen. Vaar 9 km over de rivier en geniet van het uitzicht. Kajakken is nog nooit zo avontuurlijk en aantrekkelijk geweest.
Kajakken
Kajakken

Outdoor-Step

Cross met een speciale outdoor-step door de bossen en verharde paden naar beneden. Ervaar een spectaculaire activiteit en geniet van de prachtige omgeving.
Outdoor-Step
Outdoor-Step

Tokkelen

Ervaar de snelheid van een spectaculaire tokkel. Met een hoogte van 12 meter beleef je toffe activiteit.
Tokkelen
Tokkelen

Boog en buksschieten

Speel cowboy en indiaantje in de Ardennen! Haal het kind in je naar boven en schiet met èchte pijl en boog en èchte buksen.
Boog en buksschieten
Boog en buksschieten

Quadrijden

Kom quadrijden en ga een uitdagend parcours tegemoet met moeilijke obstakels. Quad rijden is een spectaculaire ervaring om niet te vergeten!
Quadrijden
Quadrijden