Het is mogelijk jouw vakantie nog aangenamer te maken. Wij verhuren onder andere koelkasten, kinderbedjes, maar ook fietsen voor het verkennen van de omgeving.

Wij verhuren koelkasten, babybedjes en kinderstoelen. Door de beperkte beschikbaarheid adviseren wij je deze tijdig te reserveren. De directe omgeving verken je het best te voet of per mountainbike. Er zijn veel schitterende wandel- en  mountainbikeroutes die direct vanaf de camping vertrekken. Gezien het heuvel/bergachtige karakter van de Ardennen is het fietsen met stadsfietsen erg zwaar. Geoefende fietsers met fietsen met veel veel versnellingen kunnen hun hart hier ophalen. Let op: er zijn geen fietspaden in Wallonië. Het is mogelijk om op de camping mountainbikes te huren.

Op het park

Meer Faciliteiten camping

Receptie

Bij aankomst op Camp&Go Spa d'Or, meld je je aan de receptie, waar alle formaliteiten afgehandeld zullen worden en je jouw plaats toegewezen krijgt.

Café & Resto

In Café & Resto Camp&Go Spa d'Or kun je terecht voor een drankje, snack of een snelle hap.

Bar

De bar is de place to be met themavonden, optredens en disco. Dan maken we ruimte zodat er uitbundig gedanst kan worden.

Zwembad

Om jouw vakantie compleet te maken mag een zwembad natuurlijk niet ontbreken.

Winkel

Voor eten en drinken hoef je niet weg van de camping. Op Camping Spa d'Or is een winkeltje aanwezig.

Sanitair

Camping Camp&Go Spa d'Or beschikt over prima sanitaire gelegenheden, die geheel voldoen aan de kwaliteitseisen.

Speeltoestellen

De kinderen zullen zich prima vermaken met de speeltoestellen op Camping Spa d'Or.

Sportveld

Aan de overkant van het beekje is een ruim sportveld gelegen. Via een bruggetje bereik je het veld met voetbaldoelen, een beachvolleybalveld, een paintbalveld en een kampvuurplek.

Wifi

Er is gratis wifi beschikbaar in de omgeving van het hoofdgebouw.