Ardenparks Spa d'Or
Winterkamperen in de Ardennen

Wintercamping Ardennen

  • Wintercamping met veel ruimte
  • Accommodaties en kampeerplaatsen
  • Gelegen in de prachtige Ardennen

Wintercamping in de Ardennen

Ben je van plan om te gaan winterkamperen in de Ardennen? Bij Ardenparks Spa d’Or ben je in dat geval aan het juiste adres! Ardenparks Spa d’Or is gelegen in de Belgische Ardennen en biedt je ook in het geval van winterkamperen vele mogelijkheden. De Belgische Ardennen zijn namelijk ook in de winter een fantastische plek om een weekendje weg te beleven.

Ardenparks Spa d’Or biedt met haar 4-sterren camping veel mogelijkheden voor de bezoeker. Zo zijn er verschillende accommodaties te huur. Wil je graag met een hele groep in de winter op vakantie? Ardenparks Spa d’Or biedt je diverse mogelijkheden voor een groepsvakantie. Op en rondom Ardenparks Spa d’Or zijn veel outdoor activiteiten te beleven. 

Wintervakantie Belgische Ardennen

Ben je op zoek naar een geschikte wintercamping in de Ardennen? Op Ardenparks Spa d'Or staan ook in de winter de deuren voor je open! De wintercamping bevindt zich in de prachtige Belgische Ardennen en ligt binnen enkele kilometers van de stad Spa. Ook in de winter is hier erg veel te doen voor de toerist, zoals bijvoorbeeld wandelen door de prachtige Ardennen of het bezoeken van de steden rondom Ardenparks Spa d'Or.

Ardenparks Spa d’Or garandeert je een zorgeloze wintervakantie. Onze prachtige en zeer kindvriendelijke vier sterren ANWB camping in de Ardennen biedt verschillende overnachtingsmogelijkheden. Zo kun je hier winterkamperen in een caravan of camper, maar je kunt ook een van de luxe accommodaties huren op ons vakantiepark, zoals een knusse trekkershut of een luxe stacaravan, chalet of vakantiehuisje. De faciliteiten zijn uitgebreid en van uitzonderlijke klasse:

  • Uitstekende sanitaire voorzieningen
  • Horeca
  • Sportvelden
  • Speeltoestellen
  • Professionele animatie (Alleen in de vakantieperiode)
  • Fietsverhuur
  • Vele buitensport mogelijkheden

Omgeving wintercamping in de Ardennen

De omgeving van de Ardennen biedt ook tijdens een wintervakantie vele mogelijkheden! Hieronder hebben wij een aantal van de vele bezienswaardigheden voor je neergezet.

Ook in de winterperiode is er in de Belgische Ardennen genoeg te beleven! Zo kun je tijdens je wintervakantie een bezoek brengen aan een van de vele sfeervolle dorpen of steden. Heb je meer zin in cultuur tijdens het winterkamperen? Ook dat is mogelijk! Zo zijn er in de omgeving vele forten, een kasteel of de oude mijnschacht van Blegny te bewonderen.

België staat natuurlijk ook bekend om zijn bieren. In de buurt van Ardenparks Spa d'Or zijn verschillende brouwerijen te bezoeken zoals Brouerij Val Dieu. Wil je graag meerdere brouwerijen bezoeken? Op de camping zijn een viertal routes verkrijgbaar rond het thema bier. Deze routes nemen je mee langs verschillende brouwerijen en laat je bovendien genieten van de prachtige omgeving.

Naast Spa zijn er nog een aantal andere prachtige dorpen en steden in de omgeving van Ardenparks Spa D'or. Zo kun je een bezoek brengen aan Durbuy of Malmedy. Malmedy ligt op nog geen 20 minuten rijden van de wintercamping. 

Ontdek de Belgische Ardennen tijdens uw wintervakantie!